Tuesday 8 September 2015

Mascarpone Tart

This is very fast and delicious tart, especially if you have prepaired frozen sweet pastry and some fruits and/or berries. Amazing thing on this tart is that you can add almost every fruit or berries and its always tastes delicious. So you can experimentate with different fillings. 




Ingredients: 

1 x Sweet Pastry 
255g Mascarpone
1 tbl spoon of vanilla sugar 

Preparation

Bake "blind" your tart 15 mins on 180*C. Leave to cool. 

Easily mix mascarpone with sugar and spread it into your cooled tart. 

Arrange fruits and/or berries on top. (You can choose any fruits you have/like, I'm usually using season fruits) 

Woala, cake is done. (Really easy right?))

If you prefer you can add some jelly on a top to have it more complete. But if you dont have it or its not enough time, without jelly it tastes great too. 
Buon apetit. 




_____________________________________________________________________________

Начинка для песочного теста с маскарпоне и фруктами. 

Это удивительно быстрый пирог, восхитительный , если у вас есть мягкие фрукты и ягоды (малина, клубника и т.д.) 



Ингредиенты:

1 x Сладкое тесто
250г Маскарпоне
1 ст.л. ванильного сахара
фрукты и ягоды по вкусу

Приготовьте песочный корж.


Смешайте маскарпоне с ванильным сахаром и выложите его на готовый и остывший песочный корж. 

Хорошо разровняйте и засыпьте ягодами и фруктами.


No comments:

Post a Comment