Ingredients:
1 x Sweet Pastry
255g Mascarpone
1 tbl spoon of vanilla sugar
Preparation:
Bake "blind" your tart 15 mins on 180*C. Leave to cool.
Easily mix mascarpone with sugar and spread it into your cooled tart.
Arrange fruits and/or berries on top. (You can choose any fruits you have/like, I'm usually using season fruits)
Woala, cake is done. (Really easy right?))
If you prefer you can add some jelly on a top to have it more complete. But if you dont have it or its not enough time, without jelly it tastes great too.
Buon apetit.
Начинка для песочного теста с маскарпоне и фруктами.
Это удивительно быстрый пирог, восхитительный , если у вас есть мягкие фрукты и ягоды (малина, клубника и т.д.)
1 x Сладкое тесто
250г Маскарпоне
1 ст.л. ванильного сахара
фрукты и ягоды по вкусу
Приготовьте песочный корж.
Смешайте маскарпоне с ванильным сахаром и выложите его на готовый и остывший песочный корж.
Хорошо разровняйте и засыпьте ягодами и фруктами.
No comments:
Post a Comment